Over ons

Sinds 1955 heeft het bedrijf de Houthal zich ontwikkeld van lokale timmerfabriek tot een landelijke bouwmaterialen leverancier. Wij leveren alle bouwmaterialen van heipaal tot schoorsteenkap aan zowel bedrijven als particulieren. Bij de Houthal bent u aan het juiste adres voor een goed advies, als het gaat om nieuwbouw, uitbreiding, verbouw of renovatie.

De Houthal bestaat als sinds 1955, maar is volledig van deze tijd. Recentelijk zijn we begonnen met onze webshop: www.ProBouwen.nl. Hier kunt u uw bouwmaterialen online bestellen, gewoon vanuit huis. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u afgeleverd. Gemakkelijker kan niet!

Tevens heeft de Houthal een eigen timmerfabriek. We maken kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien, kisten, trappen, en divers ander profileerwerk. Dit gebeurt geheel volgens de wensen van de klant op het gebied van afmetingen en houtsoort. In onze timmerfabriek werken personeelsleden die het vak van timmerman nog echt beheersen. Zij werken op ambachtelijke wijze, maar ook voor een modern ontwerp draaien ze hun hand niet om. Wij profileren in één handeling kant- en -klaar kozijnhout 67x114 uit ruw meranti met de 6-assige Unimat 500 van Weinig. Hierdoor zijn we in staat om de kwaliteit te waarborgen waar onze professionele klanten om vragen.

Voor het afhalen van materialen stelt de Houthal aanhangwagens ter beschikking. En grotere partijen kunnen gebracht worden met onze vrachtauto.

Er is voldoende parkeerruimte dat zich direct bij de verkoop bevindt. In onze showroom ziet u o.a. dakpannen, stenen, deuren, etc. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Website realisatie: Madra - internet solutions

© 2022 De Houthal Bouwmaterialen B.V. Zevenhuizen.